Header_Over_Annemieke_website-2.jpg

IMG 2897Mijn naam is Annemieke Belgraver (1968). Ik woon in Oss, ben getrouwd en heb 2 kinderen (jongvolwassen en thuiswonend).

Ik heb een achtergrond als Arbeids- en Organisatiepsycholoog en ben ruim 17 jaar werkzaam geweest op de HR afdeling van een groot pharmaceutisch bedrijf in Oss.

In het voorjaar van 2011 heb ik de opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren gevolgd bij Huishoudcoach Els Jacobs en sindsdien ben ik gegrepen door dit  vak.

Ik merk dat hierin alles samenkomt wat voor mij belangrijk is.

Uit eigen ervaring weet ik hoezeer een huis (of plekken in huis) waar je het overzicht kwijt bent, kunnen zorgen voor een gevoel van  onrust en chaos. En ik weet ook  hoeveel energie het je kan kosten om dan toch het hoofd boven water te houden.

Als Professional Organizer kan ik je helpen hier verandering in aan te brengen. Ik weet namelijk, ook uit eigen ervaring, hoeveel rust je kunt ervaren in een opgeruimd huis. Met als uiteindelijk resultaat: meer energie voor de zaken  die er echt toe doen.

  • Herken je bovenstaande?                                                        badge groot

  • Wil je graag de eerste stap zetten op weg naar verandering?

  • Wacht dan niet langer, maar  neem nog vandaag contact op! 

  • Wil je meer weten over mijn opleidingen en achtergrond? Bekijk mijn LinkedIn pagina  
  • Wil je me zien en horen vertellen? Kijk dan naar dit korte introductiefilmpje 
  • Nieuw! Begin 2021 ben ik opgeleid en gecertificeerd als Virtual Professional Organizer en bied ik dit als extra dienst aan. Wil je hier meer over weten, lees dan deze klantervaring