tent

Als je op vakantie gaat, maak je waarschijnlijk van te voren een lijstje met alle dingen die mee moeten. Misschien heb je wel een standaardlijstje wat je elk jaar gebruikt, of misschien maak je elk jaar opnieuw een lijstje.

Maar misschien herken je het volgende ook wel: tijdens je verblijf merk je dat je ergens op misgrijpt maar eenmaal thuis in je eigen omgeving ben je vergeten wat dat nu ook weer was. Omdat je dan niet meer in die omgeving zit en je hoofd al weer bezig is met de dagelijkse beslommeringen.

Ook wij merkten in de afgelopen jaren jaren dat we spullen niet bij ons hadden die toch wel heel handig zouden zijn geweest; bijvoorbeeld tafeltennisbatjes en een balletje: op campings staat vaak wel een tafeltennistafel maar de batjes en het balletje zijn meestal ver te zoeken.

vakantiechecklist

Daarom een tip!

Houd een lijstje bij 'on the go', oftewel tijdens de vakantie. Gebruik hiervoor een kladblok of een schriftje of noteer het item in je telefoon, bv. in Evernote. Heerlijk als je het daarna los kunt laten en je hoofd weer vrij is om volop te genieten van alle nieuwe ervaringen die je tijdens je vakantie opdoet. En voor de volgende vakantie is het fijn omdat je weet dat je compleet bent en het inpakken van deze spulletjes je direct bij je vakantiegevoel brengt. En voorpret is al de helft van de pret.

En zeker weten: wij nemen komend jaar alle batjes en balletjes mee en houden een heuse tafeltenniscompetitie!

Fijne zomer! 

Annemieke Belgraver
23 juli 2017
bijgewerkt mei 2020

Aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). 

Algemene Voorwaarden NBPO Leden       Privacy verklaring

Logo NBPO