Header_Blog_website.jpg
De mevrouw die afgelopen vrijdag tijdens ons tweede gratis Opruimspreekuur in de Bibliotheek aan tafel schoof wist nog niet goed wat ze ervan moest denken. Meegetroond door een vriendin en niet gewend om ‘zomaar’ om hulp te vragen. Ze vertelt me dat ze precies weet wat ze wil opruimen en ook hoe, maar de tijd er voor vrijmaken...dat blijkt lastig.
 

Opruimen, dat moet je toch zelf kunnen?

We bespreken samen wat een Professional Organizer voor haar kan betekenen: Soms ben ik vooral de stok achter de deur, de afspraak die je nu niet meer alleen met jezelf maakt, maar ook met mij. En dat helpt!
Mevrouw moet er nog even over nadenken. De eerste stap heeft ze nu genomen door naar het spreekuur te komen. Uiteindelijk besluit ze ook de tweede stap te zetten: ‘Ja ik ga het doen!’ En zo staat er nu de afspraak om binnenkort samen aan de slag te gaan om - stap voor stap -haar opruimwens tot uitvoer te brengen. Wat een rust geeft dát!

question 2309040 1920
Heb je ook een Opruimvraag? Loop gerust eens binnen tijdens één van de volgende gratis Opruimspreekuren in de Bibliotheek van Oss en Heesch. De data voor Oss vind je hier, de data voor Heesch vind je hier.
 
Annemieke Belgraver
23 mei 2017